DE NL
+ menu
X

Proclaimer

W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel (Kamer van Koophandel: 28102447) verleent u hierbij toegang tot www.wcouwehand.nl ("de Website") en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen. W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.

Beperkte aansprakelijkheid

W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@wcouwehand.nl. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel geen aansprakelijkheid aanvaarden. Uiteraard geldt ook hierbij de zorgvuldigheid onder punt A.

Auteursrechten

De rechten zijn van W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel. Een werk van W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel. Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.

Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen, W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website. W.C. Ouwehand Blumen- und Pflanzengrosshandel staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@wcouwehand.nl.

Versie: 1.0, 24/05/2018

© 2021 Bloemen- en Plantengroothandel W.C. Ouwehand • PrivacyverklaringAlgemene Voorwaarden

Webontwikkeling: Webdesign KatwijkProclaimer