DE NL
+ menu
X

W.C. Ouwehand

W.C.Ouwehand is een bloemen- en plantengroothandel die zich concentreert op het beleveren van bloemenwinkels en tuincentra. Wij beleveren zes dagen per week onze afnemers in Duitsland. U kunt bij ons bij voorkeur uit onze verkoopwagens kopen of u kunt er voor kiezen bij ons uit de webshop te kopen. Wij maken van elk product dat wij kopen elke dag een nieuwe foto van het product, zodat u er altijd zeker van bent dat u krijgt wat u ziet! Het assortiment in onze webshop is zeer groot en constant, waardoor u waarschijnlijk altijd vind wat u nodig heeft, en uiteraard tegen een concurerende prijs.

W.C.Ouwehand kan, voor u, die betrouwbare leverancier zijn die u zoekt. Wij bieden, service, kwaliteit, een breed assortiment en een betaalbaar produkt. Als klant kunt u rekenen op een correcte afhandeling van uw aankopen.
Klanten die online, per telefoon, of per fax bestellen, zijn verzekerd van artikelen die voldoen aan hun wensen. Produkten worden dagelijks vers ingekocht op alle drie de bloemenveilingen in Rijnsburg, Aalsmeer en Naaldwijk of indien nodig bij de kweker gehaald. Onze inkopers verstaan hun vak, en weten feilloos wat de Duitse consument wenst. Zij selecteren voor u alleen het beste, zodoende kan u kiezen uit een zo breed mogelijk assortiment.

Na aankoop, worden de produkten, correct verpakt en vakkundig vervoerd, zodat onze verkopers u een vers en verzorgd produkt af kunnen leveren. Bovendien kunt u voor nabestellingen altijd terecht bij één van onze medewerkers, zij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.


Online bestellen


Bestellen doet u via internet. U kunt hierbij gebruik maken van onze webwinkel, een veilig en efficiënt systeem. U logt in met uw eigen wachtwoord, waardoor u toegang krijgt. Eenmaal in het systeem kunt u de real-life foto's bekijken.
Ieder aangekocht produkt wordt gefotografeerd. Het produkt dat u bekijkt, is het produkt, dat die dag vers aangekocht is. U kunt zelfs op het produkt inzoemen.
Een leuke bijkomstigheid voor u, bestellen via internet is voordeliger. Bovendien kunt u ook telefonisch of per fax blijven bestellen.

Heeft u nog geen inlog voor onze webshop? Vraagt u deze dan hier aan.

© 2021 Bloemen- en Plantengroothandel W.C. Ouwehand • PrivacyverklaringAlgemene Voorwaarden

Webontwikkeling: Webdesign KatwijkProclaimer